Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر دفاع گفت:با رهنمود‌های فرمانده معظم کل قوا و تکیه بر ظرفیت‌های انسانی و دانشمندان متعهد و متخصص برآمده از دانشگاه‌های کشور بویژه دانشگاه صنعتی مالک اشتر توانسته‌ایم قدرت دفاعی در عرصه‌های گوناگون را به نحو شایسته و متناسب با نیاز‌های کشور ارتقاء دهیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری میزان، امیر سرتیپ حاتمی با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی مالک اشتر وزارت دفاع که با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیئت علمی، جمعی از اساتید و مدیران ارشد وزارت دفاع به مناسبت روز دانشجو برگزار شد، با درود به روان پاک شهداء، شهدای هسته ای، امام شهیدان و بویژه ۳ شهید عرصه علم که منشأ حرکات عمیق در جامعه اسلامی شدند، اظهار داشت: شهداء در زمان حیات و حتی پس از حیات، منشأ برکات و خیر عظیم شدند و برگردن ما حق ویژه‌ای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیر حاتمی علم آموزی، آزادی خواهی و از همه مهم‌تر عدالتخواهی را از مولفه‌های اساسی دانشجویان عنوان کرد و افزود: عدالتخواهی دانشجویان همچون دانشجویان سال ۱۳۳۲ باید در تراز انقلاب اسلامی بوده و امروز نیز دانشجویان در راه مبارزه با ظلم و سلطه گری، شجاعانه از آرمان‌های انقلاب اسلامی دفاع کنند.

وزیر دفاع با تبیین مفهوم «عدالتخواهی» به عنوان یک مولفه اساسی دانشجوی انقلابی، خاطرنشان ساخت: دانشجویان در کنار علم آموزی و شکافتن مرز‌های دانش، فرماندهان و افسران جنگ نرمی هستند که در عصر حاضر بیش از هر دوره‌ای باید آگاه‌تر و هوشیارتر در راه مبارزه با استکبار، مفهوم عدالتخواهی را در محیط بین الملل مطالبه کنند.

امیر حاتمی با بیان اینکه دنیا امروز شاهد حمایت سردمداران نظام سلطه از حکومت‌های ظالم است، تأکید کرد: دانشجویان می‌بایست با حساسیت در موضوعات و پدیده‌هاى سیاسى دنیا و منطقه از خود بپرسند چرا امروز صد‌ها و هزاران نفر از کودکان و مردم بی گناه و مظلوم در عراق، سوریه، فلسطین، لبنان و یمن کشته می‌شوند؟

وی در همین زمینه اضافه کرد: همانگونه که دانشجویان در دوران طاغوت با خون خود عدالتخواهی را در معنای وسیع‌تر پیگیری و اجرائی کردند، امروز نیز دانشجویان باید در برابر نظام سلطه و تحولات منطقه‌ای، انقلابی، پویا و آگاهانه به دنبال تحقق عدالت در عرصه بین الملل باشند.

وزیر دفاع در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت دانشگاه صنعتی مالک اشتر به عنوان یک مرکز علمی مکمل در صنایع دفاع تصریح کرد:‌این دانشگاه با هدف اجرای پروژه‌های تحقیقاتی خاص ملی، آموزش و تربیت کارشناسان و کادر ویژه مورد نیاز صنایع و مراکز تحقیقاتی دفاعی کشور نقش خطیری در حفظ و ارتقاء قدرت بازدارندگی کشور دارد.

امیر حاتمی یکی از عوامل مهم ارتقاء توان دفاعی کشور را وجود ارزشمند سرمایه‌های انسانی دانشگاه صنعتی مالک اشتر عنوان کرد و افزود: جذب و معرفی صد‌ها نفر از فارغ التحصیلان انقلابی، مکتبی و ولائی این دانشگاه به بدنه صنعت دفاعی کشور، دستاورد‌های بیشماری را به همراه داشته که با تکیه بر ظرفیت‌های علمی- بومی تحقق یافته است.

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی مالک اشتر به خوبی توانسته تکلیف‌مداری را در اجرای مأموریت‌های واگذار شده عملیاتی کند، افزود: برابر ارزیابی‌های وزارت علوم، دانشگاه صنعتی مالک اشتر توانسته رتبه بالایی را در سطح کشور به دست بیاورد و این دانشگاه از بهترین مراکز علمی و دانشگاهی کشور از حیث تحقیقاتی، تعامل، همکاری و پیشتازی در علم بوده و توانسته همکاری خوبی با سایر وزارتخانه‌ها داشته باشد.

وزیر دفاع با اشاره به تلاش دشمنان در جهت تضعیف نظام و ایجاد حس یأس و ناامیدی در مردم گفت: بحمدا... با رهنمود‌های فرمانده معظم کل قوا و تکیه بر ظرفیت‌های انسانی و دانشمندان متعهد و متخصص برآمده از دانشگاه‌های کشور بویژه دانشگاه صنعتی مالک اشتر توانسته ایم قدرت دفاعی در عرصه‌های گوناگون را به نحو شایسته و متناسب با نیاز‌های کشور ارتقاء دهیم.

گفتنی است در پایان این مراسم از دانشجویان نمونه در عرصه‌های علمی و فرهنگی تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزیر دفاع امیر حاتمی دانشگاه مالک اشتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۹۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری در دیدار با رئیس و معاونان دانشگاه پیام نور استان یزد با بیان اینکه دانشجویان امروز، مدیران فردای کشور هستند، اظهار داشت: با توجه به مسئولیتی که در آینده متوجه این دانشجویان است، نیاز به تربیت دانشجویانی خلاق، متفکر، متدین و مسئولیت پذیر داریم.

امام جمعه یزد با تاکید بر اینکه خداشناسی و شناخت حق اصلی‌ترین نیاز برای تربیت انسانهاست، عنوان کرد: باید در مدارس و دانشگاه ها به خداشناسی و تربیت انسانها توجه جدی‌تری صورت گیرد.

آیت الله ناصری همچنین با تاکید بر اینکه باید دانشجویان را از سطحی نگری دور کنیم و با نحوه تدریس، آنها را افرادی عمیق و متفکر بار بیاوریم، افزود: این مسئولیتی است که بر عهده دانشگاه هاست و باید خلاقیت را در دانشجویان بارور کنند.

وی ادامه داد: استاد باید دانشجو را وادار به تفکر و اندیشه کند همچنانکه در کتاب خدا نیز بر اندیشه و تفکر تاکید شده و بزرگان دین ما نیز تاکید کرده اند که یک ساعت تفکر از 70 سال عبادت ارزشمندتر است.

نماینده ولی فقیه در استان یزد تصریح کرد: اگر دانشجو خلاق نباشد، در آینده به مدیر بخشنامه ای تبدیل می شود همچنانکه امروز نیز می بینیم که برخی مدیران قدرت حل مسئله ندارند و هر چه به آنها دیکته شود، همان را انجام می دهند.

وی تاکید کرد: اینکه برخی مدیران، نمایندگان مجلس و کارشناسان متوجه برخی فرمایشات رهبری نمی شوند، حاصل همین تحصیل و تربیت معیوب است همچنانکه می بینیم رهبری سالهاست بر اقتصاد مقاومتی تاکید دارند اما برخی مدیران ما نتوانسته اند هیچ برنامه ای در این زمینه ارائه دهند.

آیت الله ناصری همچنین بر لزوم تقویت قدرت تشخیص در دانشجویان تاکید کرد و گفت: متاسفانه امروز بسیاری از دانشجویان ما قدرت تشخیص حق از باطل را ندارند.

وی با تاکید بر اینکه جوانان و فرزندان این مرز و بوم خلاقیت، استعداد و توانایی بیشتر از جوانان سایر کشورها دارند، اظهار داشت: لازم است شرایط شکوفایی و تبلور این ویژگی ها در جوانان ما فراهم شود تا به تولید علم به عنوان دغدغه رهبری بپردازند.

رئیس دانشگاه پیام نور استان یزد نیز در این دیدار با بیان اینکه دانشگاه پیام نور در استان یزد دارای 10 مرکز و واحد است، افزود: واحدهای این دانشگاه در شهرهای یزد، زارچ، رضوانشهر، میبد، اردکان، تفت، ابرکوه، مهریز، مروست و بافق در سطح استان فعالیت دارند.

حمیدزاده عنوان کرد: در این واحدها در حال حاضر 8 هزار و 500 دانشجو به صورت حضوری و مجازی در حال تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • تظاهرات دانشگاهی، مهم‌ترین عنصر تحلیل قدرت آمریکا
  • اتفاقات دانشگاه‌های آمریکا نشانه بیداری جهانی است
  • دولت عزم خود را برای بازدارندگی در عرصه اقتصادی جزم‌ کند
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • نوآوری و خلاقیت لازمه عبور از بحران‌های اقتصادی
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • کاهش سرقت در کشور/ تاکید بر ارتقاء قدرت کشف جرایم و برخورد قاطع با سرقت
  • کاهش سرقت در کشور/ تاکید بر ارتقاء قدرت کشف جرائم و برخورد قاطع با سرقت
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان 
  • لزوم تقویت خلاقیت و اندیشه ورزی دانشجویان