Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

رییس دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر گفت: متخصصان این دانشگاه آمادگی دارند با ارائه خدمات در حوزه‌های کامپیوتر، امنیت ارتباطات و کنترل سیستم‌های هوایی در هوشمندسازی شهر فرودگاهی امام‌خمینی‌(ره) ایفای نقش کنند.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت دفاع،  تفاهم نامه همکاری دانشگاه مالک اشتر و شرکت فرودگاهی امام علی امضا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در این مراسم،‌ ابوطالب شفقت رییس دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر  با ارائه گزارشی از توانمندی‌های این دانشگاه در ارائه خدمات پژوهشی به دستگاه‌های اجرایی گفت: این دانشگاه از بهترین دانشگاه‌های توسعه دهنده صنعت و یک مجموعه ارتقاء دهنده علمی و تحقیقاتی حوزه صنعت دفاعی در سطح کشور است.

وی افزود: متخصصان و دانشمندان این دانشگاه آمادگی دارند با ارائه خدمات در حوزه‌های کامپیوتر، امنیت ارتباطات و سخت‌افزار و هدایت و کنترل سیستم‌های هوایی در هوشمندسازی شهر فرودگاهی امام‌خمینی‌(ره) با قابلیت ارتقاء به سطوح بالاتر ایفای نقش کنند.

رییس دانشگاه صنعتی مالک اشتر با تشریح خدمات این دانشگاه به وزارتخانه‌های حیاتی و حساس کشور و دستگاه‌های خدمات‌رسان خاطرنشان کرد: این دانشگاه طی سنوات اخیر به برکت حضور نخبگان علمی توانسته است در زمینه تجاری‌سازی و توسعه علمی در کشور خدمات قابل توجهی به بخش‌های مختلف ارائه کند.

محمدمهدی کربلایی رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) هم در این مراسم با اشاره به چشم‌انداز آتی شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) تا ظرفیت پذیرش ۹۰ میلیون مسافر در سال تصریح کرد: در حال حاضر ظرفیت این مجموعه قریب به ۷ میلیون مسافر است که تا رسیدن به چشم‌انداز فوق راه زیادی در پیش داریم.

وی ادامه داد: بهینه‌سازی و توسعه وضعیت فعلی شهر فرودگاهی امام‌خمینی (ره) در اولویت اول این مجموعه قرار دارد و امید داریم تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر که بهترین مجموعه علمی و تحقیقاتی کشور و اصلی‌ترین گزینه همکاری برای ما محسوب می‌شود بتواند به تحقق این مهم کمک کند.

رییس هیات مدیره و مدیر عامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) توسعه ساختاری و فرآیندی و به روز رسانی سیستم‌های موجود در شهر فرودگاهی امام‌خمینی (ره) را از برنامه‌ها و اهداف اصلی این شرکت برشمرد و اظهار امیدواری کرد: ان‌شاء‌الله در آینده نزدیک شاهد شکوفایی و دستیابی به اهداف مترتب بر مفاد این تفاهمنامه باشیم.

همکاری‌های مشترک جهت ارائه خدمات پژوهشی و فناوری، ایجاد بستر توسعه همکاری‌های فی‌مابین در زمینه علمی، پژوهشی، صنعتی و فناوری اطلاعات و ارتباطات با استفاده از ظرفیت‌های طرفین، مساعدت و تعامل به منظور فراهم کردن فضای همکاری متقابل و سرمایه‌گذاری مشترک در جهت راه‌اندازی و توسعه کسب و کارهای نوپا و بهره‌مندی از منافع حاصله برای طرفین، مساعدت در انجام طرح‌های تحقیقاتی شرکت با بهره‌مندی از ظرفیت علمی اعضای هیات علمی در قالب قراردادهای مشخص از موضوعات این تفاهمنامه بشمار می‌رود.

همچنین بهره‌مندی طرفین از امکانات یکدیگر در زمینه‌های فکری، پژوهشی و علمی، آزمایشگاهی، کارگاهی و کتابخانه‌ای، ارتباطات بین‌المللی، فضاهای تحقیقاتی در قالب قراردادهای مشخص و جداگانه، همکاری متقابل در برگزاری مشترک همایش‌ها، سمینارها، میزگردها و کارگاه‌های آموزشی در موضوعات مطروحه و مورد توافق طرفین، انجام طرح‌های تحقیقاتی آموزشی، پژوهشی کاربردی و اجرای مشترک در زمینه‌های فرودگاهی و هوانوردی و نیز انجام پایان نامه‌های تکمیلی و مورد تایید شرکت و دانشگاه در قالب قرارداد آموزشی فی‌مابین نیز از دیگر موضوعات این تفاهمنامه عنوان شده است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی مالک اشتر شهر فرودگاهی امام خمینی دانشگاه صنعتی مالک اشتر ارائه خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۲۶۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی کامل برای بازگشت عمره گذاران از طریق فرودگاه بین‌المللی زاهدان+فیلم

مهدی خسروی بنجار ضمن اشاره به اعلام آمادگی کامل برای بازگشت عمره گذاران از طریق فرودگاه بین‌المللی زاهدان، بیان کرد: عملیات بازگشت زائران حج عمره در ساعت ۱۳و۳۰ دقیقه روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه   با ۲۵۶ عمره گذار و چهار خدمه در فرودگاه بین‌المللی زاهدان انجام خواهد شد.

وی تعداد کاروانهای این پرواز را سه کاروان شامل دو کاروان از سیستان و بلوچستان و یک کاروان از خراسان جنوبی اعلام کرد و گفت: عمره گذاران پس از بازگشت از حج عمره و غربالگری سلامتشان توسط پرسنل مرکز بهداشت، انجام امور گمرکی و گذرنامه و تحویل بار می‌توانند فرودگاه راه ترک کنند.

خسروی از استقبال کنندگان درخواست کرد با توجه به همزمانی این پرواز با سایر پروازهای رفت و برگشت داخلی، از حضور و تجمع در داخل فرودگاه خودداری کنند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی امکانات و تجهیزات و خدمات لازم زیرساختی، امنیتی و مراقبتی، پذیرایی و غیره برای خدمات دهی بهتر به عمره گذاران و استقبال کننده‌هایشان درنظر گرفته شده و راه خروج مجزایی نیز ویژه آنها پیش بینی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • لغو ۱۳ پرواز فرودگاه امارات به علت شرایط نامساعد جوی
  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • نامه رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • اجرای ترمیم روکش آسفالت محور اسپاین به سمت برج مراقبت فرودگاه امام
  • آمادگی کامل برای بازگشت عمره گذاران از طریق فرودگاه بین‌المللی زاهدان+فیلم