Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین وزیر دفاع گفت: ما جزء سه کشور اول دنیا در حوزه موشک های ضد زره و دو‌کشور اول دنیا در حوزه تسلیحات انفرادی هستیم. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، سردار سرتیپ پاسدار قاسم تقی‌زاده جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در گرامیداشت روز دانشجو که با حضور خانواده شهید فخری زاده در دانشگاه صنعتی مالک اشتر برگزار شد، اظهار داشت:

دانشگاه صنعتی مالک اشتر تهدیدات تکنولوژیک دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی اعم از آمریکا و رژیم صهیونیستی و کشورهایی را که به نیابت علیه کشور اقدام می کنند را مورد بررسی قرار می دهد و متناسب با نیاز نیروهای مسلح سلاح‌ها و سامانه های بازدارنده را پیش‌بینی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

وی  افزود: خوشبختانه دانشگاه مالک اشتر یک رسالت مشخصی در کنار سازمان های صنعتی دارد که در قالب طرح 《صنایع و دانشگاه》 انجام شده است که این تعامل سازنده باعث می شود تا دانشجوهای ما آینده خود را در سازمانهای صنعتی نظامی و دفاعی ترسیم کنند.

سردار تقی زاده گفت: به طور طبیعی بسیاری از تکنولوژی‌هایی پیشرفته که در این دانشگاه دنبال می شود در رشته‌های همین دانشگاه موجود است و با بهره گیری از سایر دانشگاه ها نیازمندی‌های علمی خود را تامین می کنیم.

وی افزود: هم اکنون با حدود 100 دانشگاه ارتباط تنگاتنگ داریم و جهت توسعه فناوری های مورد نیاز و مقابله با تهدیدات نوپدید دشمن تلاش های ارزشمندی را در دستور کار داریم.

جانشین وزیر دفاع ادامه داد: مقام معظم رهبری در خصوص همکاری با دانشگاه‌ها و مراکز علمی همواره تاکید داشتند و در خصوص دانشگاه صنعتی مالک اشتر فرمودند: من به این دانشگاه چشم امید دارم.

وی با بیان اینکه در گذشته تعداد پروژه های بسیار زیادی در دستور کار داشتیم و تلاش کردیم افق روشنی برای استفاده از فناوری های مقابله ای در دستورکار  قرار دهیم ، افزود: هم اکنون پروژه‌های تحقیقاتی موجود در دانشگاه کاملاً مطابق با نیازهای عملیاتی نیروهای مسلح است و مورد سفارش سازمانهای صنعت دفاعی ما می باشد.

سردار تقی زاده با اشاره به ماموریت های دانشگاه صنعتی مالک اشتر گفت: ماموریت این دانشگاه توسعه و ارتقاء سطح دانش فنی و پژوهشی در زمینه علوم و فناوری های نوین و مورد نیاز صنایع دفاعی و نیروهای مسلح است؛ همچنین ارتقاء سطح دانش و شایستگی تخصصی نیروی انسانی وزارت دفاع از طریق تربیت آموزش و توانمندسازی افراد، از دیگر مأموریت های دانشگاه صنعتی مالک اشتر است که این دو ماموریت دانشگاه مالک اشتر را از دیگر دانشگاهها متمایز می کند.

وی با بیان اینکه رشته های مختلفی چون برق، الکترونیک، مخابرات، متالوژی، مدیریت و دیگر رشته ها در این دانشگاه تدریس می شود، افزود:  امروز خوشبختانه علاوه بر تحقیقات بر روی علوم پایه، تحقیقات در حوزه توسعه صنعتی و علوم بدیع در این دانشگاه به طور گسترده صورت می گیرد.

سردار تقی زاده گفت: وزارت دفاع، دانشگاه صنعتی مالک اشتر را در فرآیند چرخه اندیشه، ایده تا محصول به عنوان مکمل صنعت در نظر گرفته است و به گونه ای سیاست گذاری کرده تا دانشگاه صنعتی مالک اشتر کاملاً بیّن جهان علم اطلاعات و تکنولوژی مراکز علمی و تحقیقاتی از طریق مجتمع های دانشگاهی قرار گیرد و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

وی افزود: به واسطه تمهیدات مسئولان وزارت دفاع امروز یک ارتباط سازمان یافته بین صنعت و دانشگاه در حوزه فناوری های مورد نیاز و در ارتباط با فرآیندها و محصولات و در کنار آن آموزش کادر فنی و علمی و تخصصی شایسته‌ شکل گرفته است.

سردار تقی زاده افزود: در تنظیم ره نگاشت های صنعت دفاعی کارهای مطلوبی انجام شده است و در سال‌های آینده این توسعه پیدا خواهد کرد.

وی ادامه داد: ‌وزارت دفاع تاکنون رتبه اول همکاری با سایر دانشگاه ها را در کل دستگاه‌های دولتی و نیروهای مسلح احراز کرده است و ما برنامه داریم تا بخش اعظمی از نیازمندی های استخدامی صنعت دفاعی را از طریق دانشگاه مالک اشتر جذب کنیم.

جانشین وزیر دفاع گفت: یکی از اولویت های اصلی وزارت دفاع ، ارتقاء دانشگاه و زیرساخت‌های آن و توجه به حوزه های پژوهشی تحقیقاتی است و ما از دانشجویان نیز می خواهیم همچون دانشمند شهید دکتر فخری زاده به رشد علمی و تخصصی خود توجه داشته باشند و در این رابطه بسیار کوشا باشند.

وی خطاب به دانشجویان دانشگاه صنعتی مالک اشتر گفت: یکی از دانشگاه های برتری که در سطح بین المللی امروز شناخته شده است دانشگاه صنعتی مالک اشتر است که به همین دلیل است دشمنان تحریم هایی را علیه دانشگاه صورت دادند. لذا محققان و دانشمندان نباید خود را درگیر سیاست‌زدگی کنند.

وی با اشاره به پیشرفت های بدست آمده در حوزه دفاعی گفت: امروز در حوزه موشک های ضد زره جزو سه کشور برتر دنیا و در حوزه سلاح های انفرادی جزو دو کشور برتر دنیا و همچنین در حوزه موشکی جزو چهار کشور برتر دنیا قرار داریم اگر قوی باشیم صلح را همیشه خواهیم داشت.

سردار تقی زاده تصریح کرد: امروز در حوزه فضایی، موشکی، جنگ الکترونیک، پدافند و دریایی و‌‌‌... بسیاری از مسائل دیگر به پیشرفت های خوبی دست یافته ایم.

وی با بیان اینکه خون به ناحق ریخته شده دانشمندان و فرمانده بزرگ مقاومت سردار حاج قاسم سلیمانی بی جواب نخواهد ماند تصریح کرد: رژیم اشغالگر قدس تاوان این جنایت بزرگ را خواهد داد. ما در حوزه انتقام خون دانشمندان کشورمان از روی حکمت و خرد عمل خواهیم کرد و تصمیم داریم تا به موقع و سر وقت بر اساس حکمت و خرد انتقام سخت را از دشمنان نظام و انقلاب بگیریم.
 
انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی مالک اشتر جانشین وزیر دفاع سردار تقی زاده نیروهای مسلح وزارت دفاع دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۴۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم گفت: عناصر خلاق و از خود گذشته‌ای که در حوزه‌های اقتصادی کشور فعالیت دارند باید شناسایی شوند، باید به آنها بها داد و از فعالیت اقتصادی آنها حمایت کرد.

حجت‌الاسلام سیّدرمضان موسوی مقدم افزود: اگر قرار باشد از بحران‌های اقتصادی عبور کنیم باید نو آوری و خلاقیت را در دستور کار خود قرار دهیم.

وی گفت: آسیب شناسی برنامه‌های توسعه از دهه ۳۰ خورشیدی در ایران نشان می‌دهد، یکی از عوامل اصلی شکست طرح‌های توسعه در کشور پیگیری و تقلید از برنامه‌های اقتصادی خارجی و عدم بومی سازی اقتصاد در کشور بوده است.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: عناصر و نیرو‌های ایثارگر با عناصر از خود گذشتگی، نوآوری، خلاقیت و شجاع بودن در ۸ سال دفاع مقدس توفیق گسترده‌ای را نصیب ملت کردند و با تداوم همین روند شاهد پیشرفت‌ها در عرصه‌های دیگر از آنان هستیم.

حجت‌الاسلام موسوی مقدم گفت: ایثارگرانی که در عرصه‌های مختلف پای کار بودند با از خود گذشتگی و برای منافع ملی و دینی و اعتقادی از منافع فردی گذشتند، چنین عناصر از خود گذشته‌ای مانند شهید حاج قاسم هنوز هم در میان ما هستند و شاهد موفقیت‌های آنان هستیم.

وی افزود: این عناصر از خود گذشته در عرصه‌های اقتصادی و غیراقتصادی، چون به دنبال پست و مقام نیستند دیده نمی‌شوند، حال آنکه این افراد در صنعت و کشاورزی کشور در حال فعالیت اند.

مشاور وزیر صمت و هماهنگ کننده امور ایثارگران وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز بر ورود فرهنگ فداکاری در عرصه تولید تاکید کرد و گفت: اگر در حوزه‌های اقتصادی موفق نبوده ایم به این دلیل است که فرهنگ ایثار و شهادت در این عرصه جاری نبوده است.

حسن ممتحن افزود: نتیجه بی توجهی به فرهنگ ایثار در اقتصاد این شد که عده‌ای سودجو در حوزه اقتصاد، با دریافت ارز ۴۲ هزار ریالی اقتصاد کشور را به تاراج بردند، اقتصاد به کسانی داده شد که به جای اینکه به فکر منافع اقتصاد جمعی باشند همه چیز را فدای منافع خود کردند.

وی گفت: مطالعات نشان می‌دهد فراوانی کارآفرینان شاهد و ایثارگر در استان‌های خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و بخش‌هایی از اصفهان قابل توجه است، لذا وزارت صمت برای استفاده از این ظرفیت‌های ارزنده در اقتصاد برنامه ریزی کرده است.

در ادامه محمد صادق محمدیاری معاون سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، با بیان اینکه شعار سال درک درستی از واقعیت‌های کشور است و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری باید مانع زدایی در بخش تولید و مشارکت مردم صورت گیرد، اضافه کرد: در این حوزه نیاز به تدبر و تفکر بیشتر برای ارائه روش‌های عملیاتی و مدرن است و باید شرایط و بستر مناسب را فراهم کنیم تا اتفاقات خوبی در حوزه تحقق شعار سال بیفتد.

محمدیاری عنوان کرد: باید فضا را برای مشارکت فعالانه بخش خصوصی، تشکل‌ها و انجمن‌ها بویژه ایثارگران کارآفرین در حوزه تولید فراهم کنیم و مردم را با طرح‌های مشارکتی به حوزه‌های تصمیم سازی در بخش تولید بیاوریم.
 
مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان خراسان رضوی نیز در تشریح این همایش گفت: امروز برای نخستین بار از کارگران شاهد و ایثارگر و همچنین خانواده شهدا و ایثارگران کارآفرین که وارد عرصه تولید و اشتغال در شهرک‌های صنعتی استان شده اند، تجلیل شد.

جعفر فرشچی طوسی افزود: ایثارگران یکی از گروه‌هایی هستند که وارد عرصه تولید در مجموعه شهرک‌هایی صنعتی شده اند، کسانی که در دوره دفاع مقدس در سنگر جهاد حضور داشتند و امروز در عرصه جبهه اقتصادی نقش موثر دارند.

دیگر خبرها

  • حضور استاندار ایلام در منزل شهید تازه‌تفحص‌شده دوران دفاع مقدس
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • دانشجویان دنیا به دفاع از مردم فلسطین قیام کردند
  • دولت عزم خود را برای بازدارندگی در عرصه اقتصادی جزم‌ کند
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم/ از اینکه مشکلات کشور همچنان باقی مانده، ناراحت می‌شویم
  • قالیباف: از تمام تصمیماتی که گرفته‌ام دفاع می‌کنم
  • تجلیل از ایثارگران کارآفرین شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی
  • خیزش دنیا علیه اسرائیل نتیجه افشاگری های جبهه حق است
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • سومین یادواره ۳۵۷ شهید گتوند برگزار گردید