Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان برگزیدگان نخستین جشنواره دانشجویی مالک اشتر ویژه دانشجویان بسیجی در بخش‌های مختلف معرفی شدند.

فرمانده ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان امروز (پنجشنبه- ۱۱ آذرماه) در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره دانشجویی مالک اشتر در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با اشاره به دوری دوساله دانشجویان از دانشگاه، برگزاری این جشنواره را نقطه عطفی در نزدیکی دانشجو به دانشگاه معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید هادی انوری یکی از رسالت‌های مهم بسیج دانشجویی را نقش آفرینی تخصصی دانست و گفت: دانشجوی بسیجی هرگز خود را محدود به چهار دیواری دانشجویی نکرده است و همواره این نقش آفرینی به عنوان حلقه میانی را بر عهده دارد.

وی در خصوص روند جشنواره مالک اشتر توضیح داد: ۱۸۷ اثر به دبیرخانه جشنواره برای داوری ارسال شد و در نهایت در ۹ عرصه داوری ها انجام شد.

استاندار اصفهان نیز در این مراسم، اظهار کرد: با صدا زدن شهدا و دعوت آنها در جلسه فضای ویژه‌ای جلسات ما را فرا می‌گیرد.

سید رضا مرتضوی با اشاره به نقش دانشجویان به عنوان افسران جنگ نرم، افزود: اگر بخواهیم نقش خود رابشناسیم با نگاه قرآن به امیر المومنین (ع) این موضوع مشخص می شود و اگر امیر المومنین (ع) را الگوی خود قرار دهیم، تعریف مجددی باید از بسیج داشته باشیم.

استاندار اصفهان با بیان اینکه بسیج در تاریخ نقش موثری داشته است، گفت: در جای جای تاریخ این موضوع تبلور داشته است.

وی اضافه کرد: باید راه امیر المومنین (ع) که همان راه بسیج است را پی بگیریم.

مرتضوی با تاکید براینکه بسیج باید به عنوان تفکر شکل بگیرد تا تبلور آن انجام شود، تصریح کرد: باید ببینیم در دانشگاه در چه بخشی با این امر فاصله داریم و در بحث آموزش و وظایف خود چقدر به این موضوع نزدیک شده ایم.

مرتضوی به حضور بسیج در همه امور دانشگاه و جامعه تاکید کرد و گقت: اتمسفر بسیج می‌تواند روشنگر راه باشد.

همچنین فرمانده سپاه صاحب الزمان(عج) استان اصفهان در این مراسم، گفت: نباید از ارتباط با خدا غافل شویم و باید دعای طلب باران داشته باشیم.

سردار مجتبی فدا ضمن تشکر از کادر درمان در دوران شیوع کرونا به نقش بسیج دانشجویی در کنار کادر درمان اشاره کرد و افزود: در دورانی که در کشور ماسک نبود، بسیج دانشجویی توانست با اقدامات خود به اصفهان در تامین ماسک و مواد ضد عفونی کمک کند.

فرمانده سپاه صاحب الزمان (عج) استان اصفهان ادامه داد: غربالگری خانه به خانه بسیجیان در بحران کرونا از دیگر اقدامات بسیجیان بود.

وی تاکید کرد: در تنظیم بازار نیز بسیج دانشجویی تلاش ویژه کرد، همچنین در مرحله آخر واکسیناسیون بسیجیان نقش مهمی در راه اندازی مراکز واکسیناسیون جدید داشتند.

فدا گفت: در بحران کرونا و زمانی که مردم از این بیماری می‌ترسیدند ۱۷۰ نیروی بسیجی در مراکز درمانی حضور داشتند که باید کتابی از این کار تهیه کرد تا آیندگان از این تجربیات استفاده کنند که در زمان تحریم چه کردند.

به گزارش ایسنا، نخستین جشنواره دانشجویی مالک اشتر با هدف ارائه دستاوردهای دانشجویان بسیجی استان اصفهان در ۹ عرصه تخصصی شامل برترین گروه جهادی، تشکیلات سازی، حوزه علمی و پژوهشی، گردشگری اجتماعی، فرهنگی و سیاسی، هسته های مطالبه گری تخصصی، رسانه و فضای مجازی و مطالعات حوزه زنان برگزار شد و برگزیدگان بخش های مختلف این جشنواره معرفی شدند.

نفرات برتر این جشنواره عبارتند از:

در حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه جامع کاشان،  خمینی شهر و قرارگاه شهید خرازی معرفی شدند.

برترین دانشگاه در حوزه کنش‌گری اجتماعی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کاشان انتخاب شد.

برترین دانشگاه در حوزه پژوهش و فناوری به حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان رسید.

برترین دانشگاه در حوزه تشکیلات سازی، حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه جامع کاشان معرفی شد.

برترین دانشگاه در حوزه گروه‌های جهادی نیز حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان انتخاب شد.

برترین دانشگاه در حوزه مطالعات زنان نیز به حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان رسید.

همچنین برترین دانشگاه در حوزه فضای مجازی،  حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان انتخاب شد.

برترین دانشگاه در حوزه کنش‌گری سیاسی، حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان و برترین دانشگاه در حوزه مطالبه گری تخصصی، حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انتخاب شدند.

برترین دانشگاه در حوزه فرهنگی، حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان معرفی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره دانشجویی استانی علمی و آموزشی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه برترین دانشگاه در حوزه دانشگاه علوم پزشکی استان اصفهان انتخاب شد معرفی شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۳۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: آئین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای «بر بلندای حضور» با موضوع «انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری، حماسه حضور» در محل سالن همایش‌های حوزه هنری لرستان برگزار شد.

این جشنواره رسانه‌ای با حضور «ابوطالب شفقت» استاندار لرستان و جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان و اصحاب رسانه در تالار ماه حوزه هنری لرستان برگزار شد.

رونمایی از ۲ عنوان کتاب خبرنگاران لرستانی

در این مراسم از کتاب‌های «دلیران لرستان در خانطومان»؛ خاطرات سه نفر از مدافعان حرم لرستان، اثر «حمید فولادوند» روزنامه‌نگار لرستانی و کتاب «خبرنگار جمهوری اسلامی»؛ زندگی‌نامه و خاطرات «حسن مرادی» عکاس و خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی به تحقیق «سامان سپهوند» و «فریبا مرادی نسب» و نگارش «فریبا مرادی نسب» منتشر شده از سوی انتشارات هاویر رونمایی شد.

همچنین از سوی رئیس شورای اطلاع‌رسانی استان از نویسندگان و ناشر این آثار تقدیر به عمل آمد در ادامه این جشنواره برگزیدگان جشنواره در بخش‌های مختلف خبر، تیتر، موشن‌گرافی، مصاحبه، کلیپ و ویدئو، عکس و پوستر، نیز معرفی و از آنها تقدیر به عمل آمد.

تجلیل از ۵۰ خبرنگار برگزیده در جشنواره

اعظم روانشاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان در این جشنواره با اشاره به اینکه مسئله اقتصاد ضرورت نخست لرستان است، اظهار داشت: لازم است فرهنگ و هنر در کنار بخش صنعت، گردشگری، کشاورزی به‌عنوان بخش‌های مهم توسعه استان نیز موردتوجه قرار بگیرد.

وی با اشاره به اینکه جامعه رسانه لرستان علی‌رغم وجود مشکلات فراوان دوشادوش دولت در بحث مطالبه‌گری در خط مقدم جبهه اطلاع‌رسانی گام برمی‌دارند، افزود: مشکلات خانواده رسانه لرستان با بسیاری از استان‌های کشور متفاوت است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه در استان‌هایی که از لحاظ اقتصادی بخش خصوصی و نهادهای غیردولتی فعالی دارند اصحاب رسانه حمایت بیشتری می‌شوند و از یک پشتوانه قوی برخوردارند گفت: بسیاری از مشکلات اهالی رسانه از سوی بخش‌های غیردولتی و زیرساخت‌های اقتصادی حل‌وفصل می‌شوند، اما در لرستان با وجود ظرفیت‌های کمی و کیفی که این قشر عظیم در استان دارند به‌خاطر نبود بخش غیردولتی و زیرساخت‌های اقتصادی دچار یک ضعف عمده در حوزه پشتوانه مالی هستند به همین خاطر رسانه‌های ما با مسائل متعددی دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

روانشاد رعایت‌نکردن قانون «میم الف» از سوی ادارات را از دیگر چالش‌های اصحاب رسانه در لرستان عنوان کرد، و افزود: انتظار داریم که استاندار ادارات را موظف به رعایت قانون «میم الف» کند تا بلکه رسانه‌ها از پشتوانه مالی و اقتصادی بهره‌مند شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به جشنواره «بر بلندای حضور» اشاره کرد و گفت: پس از انتشار فراخوان جشنواره در دی‌ماه با محوریت انتخاب اصلح، مشارکت حداکثری و حماسه حضور، ۴۵۰ اثر از ۷۳ رسانه به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از ۵۰ نفر از اصحاب رسانه که به تولید اثر در این جشنواره پرداختند از سوی شورای اطلاع‌رسانی استان تقدیر به عمل خواهد آمد.

تأکید استاندار بر تقویت رویکرد وحدت و یکپارچگی

ابوطالب شفقت استاندار لرستان نیز در این جشنواره با اشاره به اینکه انتظار من از اصحاب رسانه ایجاد وحدت و یکپارچگی در جامعه است، اظهار داشت: دین مبین اسلام نیز بر وحدت و یکپارچگی تأکید کرده است.

وی با اشاره به اینکه انتظار می‌رود رسانه‌ها مردم و شخصیت‌های سیاسی و بزرگان فعال جامعه را به وحدت دعوت کنند و نگارش اهالی رسانه وحدت‌گرا و یکپارچه باشد، افزود: این اصل و اساس کمک به توسعه و پیشرفت جامعه است.

استاندار لرستان با تأکید بر تقویت رویکرد وحدت و یکپارچگی در لرستان، گفت: اگر با این رویکرد در استان تلاش کنیم سرمایه‌گذاران لرستانی خارج از استان به استان برمی‌گردند و علاوه بر این سرمایه‌گذاران دیگر هم با فراغ‌بال در استان حضور پیدا می‌کنند و امنیت سرمایه‌گذاری در استان ایجاد خواهد شد.

شفقت ایجاد وحدت را برای افزایش نظارت‌ها مؤثر دانست و افزود: نظارت برخلاف تفرقه‌افکنی است و قطعاً نظارت برای رشد و تعالی و جلوگیری از انحراف است.

مردم لرستان با مهربانی خود مشقت را برای «شفقت» آسان می‌کنند

وی رویکرد نظارتی را بر مبنای هدایت، راهبری، کمک و مشاوره دانست و افزود: اصحاب رسانه می‌توانند مردم را به مشارکت دعوت کنند.

استاندار لرستان با اشاره به اینکه مردم لرستان با مهربانی خود مشقت را برای «شفقت» آسان می‌کنند، افزود: من به مهربانی مردم اطمینان دارم و مأموریت ما جز پیشرفت و توسعه همه‌جانبه در استان چیز دیگری نیست.

شفقت با اشاره به تصویب روز لرستان در اول خردادماه، گفت: با پیگیری مسئولان به‌ویژه آقای زیویار استاندار سابق روز اول خرداد، روز عملیات حاج عمران و شهدای آن به نام روز لرستان تصویب شده است.

وی درباره مطالبات رسانه‌ها در خصوص قانون «م الف» بیان کرد: قانون «م الف» بر اساس ضوابط و قانون اعمال شود این موضوع در شورای برنامه‌ریزی و توسعه مطرح می‌شود.

کد خبر 6094394

دیگر خبرها

  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • معرفی برگزیدگان مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در تبریز
  • معرفی برگزیدگان جشنواره رشد در هرمزگان
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه را تغییر نمی‌دهد
  • اعتراضات دانشجویی سیاست ما در منطقه تغییر نمی‌دهد
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • جشنواره «اتاق نمونه دانشجویی» دانشگاه علامه‌ طباطبائی برگزار می‌شود
  • جشنواره اتاق نمونه دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار می‌شود
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت